Scholing & ontwikkeling

Het is belangrijk dat de deskundigheid binnen de SER goed op peil blijft, daarom hecht de SER waarde aan voortdurende scholing & ontwikkeling van zijn medewerkers. Leren en ontwikkelen doe je op de werkvloer, maar natuurlijk ook op andere manieren: door scholing. 


De SER biedt twee scholingsfaciliteiten aan voor alle medewerkers, namelijk het individueel scholings- en ontwikkelbudget (IOB) en het algemeen scholings- en ontwikkelbudget (AOB). Meer lezen? Bezoek Weten & Regelen op wijSER. In het geval je weinig inspiratie hebt of behoefte hebt aan kruisbestuiving: in de wijSER groep Scholing en Ontwikkeling delen collega’s ervaringen en suggesties over cursussen en opleidingen. Wordt lid en doe inspiratie op! Om te werken aan je interne mobiliteit is er de klussenbank.


Wil je meer leren en ontwikkelen in een groep van andere collega’s binnen de SER? Dan is het handig om te weten dat de SER verschillende Incompany cursussen per jaar faciliteert. Benieuwd naar het aanbod? Klik dan op deze link


Uiteraard zijn er ook trainingen die noodzakelijk zijn om je werk uit te kunnen voeren. Dit geldt bijvoorbeeld voor de basistraining M-files of de cursus procesvaardigheden & dialoog. SER Online Leren is het platform waar de SER beschikbare interne cursussen en trainingen beschikbaar stelt.