Ontspanning

Naast op inhoud met elkaar samen te werken, vindt de SER het ook belangrijk dat er ruimte is voor ontspanning. Dit kan en gebeurt op vele verschillende manieren.  

Contactcommissie

Deze commissie bestaat uit diverse medewerkers van de SER. Deze collega’s organiseren verschillende activiteiten voor collega’s om de onderlinge banden te versterken. Zo organiseren zij het jaarlijkse personeelsuitje en is er een maandelijkse borrel. Bovendien worden er ook workshops en goosechase challenges georganiseerd. Via de wijSER-groep van de contactcommissie blijf je op de hoogte van alle activiteiten. 


Sportieve activiteiten

Bewegen is belangrijk voor geest en lichaam. Om medewerkers van de SER te stimuleren en motiveren wordt er 3x per week onder begeleiding van een professionele trainer/docent een sportles aangeboden:


Kom je wel eens met de (race)fiets of (hard)lopend naar de SER? Dan is het wellicht goed om te weten dat er douches en een kleedruimte zijn, in de kelder (trap rechts van de receptie) van de SER. 


Medewerkersnetwerken

Niet alleen op basis van sociale of sportieve activiteiten, maar ook op andere thema’s weten medewerkers elkaar te vinden. Zo spannen de leden van Polder Pride, SER LHBTI plussers en Straight Allies, zich samen in voor een geëmancipeerde SER. Jong SER is een netwerk van SER-collega’s van 35 of jonger (er geldt geen harde leeftijdsgrens) die elkaar helpen, stimuleren en de organisatie verder helpt met nieuwe inzichten.  


Andere activiteiten

  • SER Koor: Het SER-koor draagt muzikaal bij aan events bij zoals de Eindejaarsborrel. Op wijSER worden de projecten aangekondigd en kunnen zangers van alle niveaus zich aanmelden.   
  • Kunstcommissie
  • Diverse wijSER-groepen waarin collega’s elkaar vinden op basis van gemeenschappelijke hobby’s zoals koken, fotografie en formule1.